Om Artech

Artech som internet leverantör har funnits sedan 1995. Från början erbjöd vi enbart kunder i SKövde och dess närhet möjligheten att koppla upp sig mot internet. Sedan 1999 är vi rikstäckande.

Våra servrar är Linux/Windows baserade. Vi använder oss av REDBOX/Mikrotik brandväggar.

Som kund kan du ha egna servrar hos oss. En tjänst som blivit mycket populär under senare tid. Ditt företag kan koncentrera sej på kärnverksamheten, slipper därmed kostsamma konsulttimmar och dyr hårdvara som snabbt blir omodern med tillhörande personalkostnader. Kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den för mer information.

I Skövde har vi möjligheten att erbjuda företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare bredband via våra radiolänkar, fiber samt koppar förbindelser.

Temporära radiolänkar för evenemang som Boule SM är också något vi kan stå till tjänst med.

Ledande i Sverige när det gäller aktiv Spam-filtrering.

Naturligtvis virus-scannas all e-post till din brevlåda.

Egen administration via: admin.artech.se

Datasäkerhet och fungerande nätverk är A och O för oss. Behöver du hjälp med ditt nätverk eller se över din datasäkerhet så kontakta oss.

 

 

Webmail login

Användarnamn:
Lösenord:

Akut Felanmälan.

Vid akuta jourärenden gällande Artechs servrar så ring 0500-59 50 15 och lämna ett meddelande. Det skickas sedan per mail till jourhavande personal. Glöm inte att uppge kundnummer och eget telefonnummer.
ARTECH                        
Box 287,
541 31 Skövde    
Besöksadress:                 
Varnhemsgatan 18-C   
 
Tel: 0500-59 50 00               
Fax: 0500-59 50 28    
Telefontid:
Måndag - Fredag 08.00 - 17.00     
Lunchstängt 12.00 - 13.00